Junta Ampa

Girona, 20 d’octubre del 2015
Benvolguts pares, mares i/o tutors,
La Junta de l’AMPA és el motor de l’estructura associativa i la que ha de garantir la gestió i seguiments dels serveis, projectes, activitats i recursos propis.
La nostra junta, com la de tots els centres educatius, està formada per un grup de pares i mares que ofereixen una part del seu temps amb un únic objectiu comú:
AJUDAR AL CENTRE EDUCATIU A MILLORAR I DONAR SUPORT A LES RELACIONS PARES/CENTRE EDUCATIU I, MOLT IMPORTANT, ORGANITZAR ACTIVITATS A FAVOR DELS NOSTRES FILLS QUE PUGUIN COMPLEMENTAR LA SEVA FORMACIÓ I COORDINAR SERVEIS A FAVOR DE LES FAMÍLIES PER TAL D’OBTENIR CONDICIONS MÉS AVANTATJOSES.
Es per això que necessitem la vostra ajuda per tal d’anar renovant els pares coordinadors de tots els serveis que gestionem i entre tots començar aquest nou curs amb empenta i ganes de fer coses per (i amb ) els nostres fills. El dia 22 d’Octubre a les 21.00 hores a la Sala Josep Pujades, fem l’Assemblea general ordinària de l’Ampa , us hi esperem!

La Junta Directiva.
RECORDA.
L´AMPA som TOTS. No et pensis que per fer poca cosa és no fer res. Amb molt poc, entre tots podem fer molt. Si VOLS col·laborar per que tot funcioni MILLOR, vine el proper dilluns 2 de novembre a les 21:30 a la reunió de la junta. Si no pots venir aquest dia, però t’agradaria implicar-te, deixa les teves dades a la bústia de l´AMPA o posa’t en contacte amb qualsevol de nosaltres.
NECESSITEM LA VOSTRA AJUDA.