Inscripció menjador

Benvoguts/des pares, mares, tutors/es,

Per al bon funcionament del menjador del proper curs us agrairíem que ompliu la butlleta en paper i ens la porteu al despatx de l'AMPA o bé ompliu el formulari web següent abans del 6 de Juliol:

 

  • Si marqueu la categoria fixa, el cobrament es realitzarà a principis de cada mes, i establint com a base de càlcul els dies que heu especificat. Els dies que no s’utilitzi el menjador es descomptaran al mes següent, sempre que s’hagi avisat abans de 2/4 de 10 del matí.
  • Si es produeix alguna modificació en les dades que ens trameteu, ens ho podreu comunicar el dia 12 de setembre, a primera hora, en començar el nou curs.
  • Els rebuts es cobraran al número de compte que tenim a la nostra base de dades. Si hi ha algun canvi o no disposem de les vostres dades bancàries passeu a comunicar-ho pel despatx de l’AMPA.
  • Si marqueu la categoria d'eventual heu de passar el dia 1 de setembre pel vestíbul de l'escola de 10 a 12 hores i de 16 a 18 hores, a comprar els tiquets de menjador que necessiteu (es vendran un mínim de 4 tiquets que es podran utilitzar durant tot el curs). L’alumnat eventual haurà de posar el tiquet el dia que es queda a dinar a les 9 hores a la bústia de l'entrada de la seva classe.
  • El dia 12 de setembre de 16.30 a 17,00 hores també es vendran al vestíbul tiquets de menjador, així com el primer dilluns de cada mes.

 

Aprofitem per desitjar-vos un bon estiu.

Etiquetes: