Informació important sobre les inscripcions de les activitats Extraescolars

 

Benvolgudes famílies,

Ja podeu consultar loferta d’activitats extraescolars pel proper curs. Hem preparat un bon programa d’activitats que esperem que us agradin.

El període d’inscripcions a les activitats és del 18 de juny al 8 de juliol.

Per fer les inscripcions a les activitats cal que ompliu el formulari per cada un dels vostres fills. Durant aquest procés d'inscripció se us demanarà una adreça de correu electrònic, i un cop realitzada la inscripció, rebreu un correu de confirmació en aquesta adreça que heu proporcionat.

Només podreu fer la inscripció una sola vegada. Assegureu-vos que teniu clares les activitats abans d'omplir el formulari.

En cas de dubtes o canvis en les activitats ho podreu fer durant el període que s’obrirà de l'1 al 5 de setembre , enviant un correu electrònic a extraescolars@ampamigdia.cat.

Us demanem que feu la inscripció durant el període de juny i que sigueu el màxim d'acurats en la tria, per a poder fer una bona planificació de les activitats per part de l'AMPA que s'ajusti al màxim a les demandes de tothom.

Durant el període de setembre només us podreu donar d´alta en aquelles activitats que hi hagi vacants; en cas de sobrepassar les places es farà sorteig entre aquelles inscripcions fetes durant aquest període.

Salut!!!