Assemblea General Ordinària

Benvolgudes famílies,

Ens plau convocar-vos a l’Assemblea General Ordinària de Socis de l’AMPA de l’Escola Migdia que tindrà lloc el dia 5 de novembre de 2020 a les 21h, on es tractaran diferents temes del vostre interès.

A causa de la situació actual generada per la pandèmia, la reunió es celebrarà de forma virtual. L'enllaç per accedir a la reunió és el següent:

meet.google.com/yhu-mhxs-wnp

Transcorreguts dos anys des de l'última elecció i d’acord amb l’ordre del dia adjunt, un dels punts a tractar és la renovació de l’equip directiu de la nostra Junta i per tant la votació dels membres d’una nova Junta Directiva.

L’AMPA funciona gràcies a l’esforç de molta gent entre les quals hi ha persones que assumeixen voluntàriament responsabilitats a l’equip directiu (president/a, vicepresident/a, tresorer/a, secretari/ària, vocals) i a les diferents i importants comissions de treball. La renovació és necessària per enriquir la nostra tasca i garantir la representativitat de totes les famílies.

Animem a tothom, però en especial a les noves famílies que s’han incorporat recentment com a socis de l’AMPA, a participar-hi i a implicar-s’hi, segons la disponibilitat de cadascú.

Podeu descarregar l'ordre del dia clicant aquí i també teniu disponible l'acta de la darrera assemblea clicant aquí.

Us hi esperem!!!