Col·laborem amb la Marató

Benvolgudes famílies,

Segurament moltes i molts de vosaltres esteu al cas que, aquest any, la Marató de TV3 destina la seva recaptació a investigar sobre la COVID-19, una malaltia que de manera més o menys directa ha afectat a tothom al llarg d'aquest 2020.
Des de l'AMPA de l'escola Migdia, cada any col·laborem amb la Marató fent un donatiu amb els beneficis que s'obtenien amb la xocolatada i altres activitats. Aquest curs, ens és impossible de dur a terme activitats com les que es feien anteriorment, i és per això que hem engegat una campanya de venda de mascaretes amb el disseny de l'escola per tal de poder fer un donatiu i seguir col·laborant amb la Marató. Esperàvem poder-les vendre aquesta setmana, però la situació actual ha fet que la producció és veies afectada i per tant no podem disposar de les mascaretes fins dilluns.
Les mascaretes estaran a la venda a partir d'avui 17 de desembre a DISPROMERGI, en 3 talles diferents (3-5 anys, 6-10 anys i per adults).
El preu de venda serà:

1 mascareta 10 euros

 2 mascaretes 18 euros

Tots els beneficis aniran destinats a la causa i convidem a totes les famílies a col·laborar-hi!

Després de les vacances de Nadal i si la situació ens ho permet, posarem paradetes per vendre-les directament a l'escola, però fins llavors us convidem anar a DISPROMERGI!!!

Si cliqueu aquí, trobareu més informació de les mascaretes així com el disseny i horari de DISPROMERGI.

Bones Festes!!!