Inscripcions i baixes Activitats Extraescolars 2n.quadrimestre

Benvolgudes famílies,

Comença el segon quadrimestre de les activitats extraescolars, i s'obre un nou període d'inscripcions i baixes del 20 al 27 de gener.

Recordeu que per fer les baixes i consultar l’estat de les vostres inscripcions extraescolars ho heu de fer on-line a través de la plataforma Ampasoft: https://ampamigdia.ampasoft.net/login i que per fer-ho necessiteu tenir actiu l’usuari. En cas que no recordeu la contrasenya, la mateixa pàgina porta l’opció de recuperar-la.

Sobretot cal que vosaltres gestioneu les inscripcions i baixes. Per fer les inscripcions només cal accedir a l’apartat de PREINSCRIPCIONS, introduir el nom de l’alumne i REALITZAR PREINSCRIPCIÓ, i per fer les baixes anar més avall fins a l’ESTAT PREINSCRIPCIÓ i eliminar l’activitat.

Un cop acabat el període d’inscripcions i abans de l’ inici del segon quadrimestre (3 de febrer) podreu verificar l’estat de les preinscripcions:

Inscrit

Cancel·lat (no té plaça)

Llista d’espera

Podreu consultar totes les activitats a les quals esteu apuntats durant el 2n quadrimestre accedint a https://ampamigdia.ampasoft.net/login i anant a l’apartat de SERVEIS.

IMPORTANT: Les activitats d’ aprenem jugant i fem deures no s’obriran perquè estan molt plenes i no és possible ampliar grups.

En cas de dubtes podeu enviar un e-mail a extraescolars.escolamigdia@gmail.com i us contestarem de seguida que puguem.

Salutacions.