Enquestes

Enquesta valoració extraescolars

Benvolgudes famílies,

Seguint la petició de diferents famílies, i per tal d'adequar al màxim l'oferta d'extraescolars a les vostres necessitats i preferències i a les dels vostres fills, us demanem que respongueu al següent qüestionari per avaluar les activitats extraescolars d'enguany.

No us suposarà més de cinc minuts fer-ho. Per aconseguir una bona organització la vostra participació és indispensable.

Enquesta piscina i rítmica

Tenint en compte la demanda d'alguns pares d’ampliar la oferta de extraescolars, estem valorant la possibilitat de oferir l’activitat de Piscina, per a infantil i Gimnàstica rítmica, per a primària. Per tal de valorar l’interès global de les famílies per aquesta activitat us demanem la vostra col·laboració, omplint l´enquesta.

Etiquetes: 

Extraescolar Games and Tales - segona hora a P4 i P5

Tenint en compte la demanda d'alguns pares d'incloure una segona hora setmanal de l'extraescolar Games & Tales a P4 i P5, estem valorant la possibilitat d'obrir un grup els següents grups:

  • P4: Dilluns i dijous al migdia

  • P5: Dimarts i dijous al migdia

Tingueu en compte que el preu també es duplicaria.

Per tal de poder obrir el grup, cal que hi hagi un número mínim d'alumnes interessats. És per això que us demanem que ompliu aquesta enquesta:

Etiquetes: 

Extraescolar Games and Tales a P3

Tenint en compte la demanda d'alguns pares d'incloure l'extraescolar d'anglès a P3, estem valorant la possibilitat d'obrir un grup de Games & Tales els dimarts al migdia a partir del segon quadrimestre.  El preu aproximat seria de 88€ + el material (20€ aprox.).

Per tal de poder obrir el grup, cal que hi hagi un número mínim d'alumnes interessats. És per això que us demanem que ompliu aquesta enquesta:

 

Etiquetes: