Extraescolars

Inscripció Extraescolars 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Us volem informar de quina serà la situació de les activitats extraescolars gestionades per l'AMPA de cara a l'inici del nou curs.

Degut a la covid, hem hagut de reduir l'oferta per complir amb les mesures, hem hagut de treure activitats per falta d’espais (no podem compartir les aules amb els grups classe) i es per això que les activitats del migdia no es podran dur a terme, no descartem que de cares al segon quadrimestre i a l'espera de l'evolució de la pandèmia es puguin oferir més activitats.

Etiquetes: 

Enquesta valoració extraescolars

Benvolgudes famílies,

Seguint la petició de diferents famílies, i per tal d'adequar al màxim l'oferta d'extraescolars a les vostres necessitats i preferències i a les dels vostres fills, us demanem que respongueu al següent qüestionari per avaluar les activitats extraescolars d'enguany.

No us suposarà més de cinc minuts fer-ho. Per aconseguir una bona organització la vostra participació és indispensable.

EIS escola d´idiomes

Benvolguts pares i mares

Els nens i nenes de l’extraescolar d’anglès us desitgen Bon Nadal amb una cançó clàssica de Nadal,“Jingle Bells”. Esperem que us agradi. Els nens estan esplèndids com sempre. En el video general surten tots els grups però per un problema tècnic no surten els de p4, així que els hi hem muntat un vídeo especial a part  per a ells sols. Ens sap greu!  Esperem que us agradi. Aquí  estan:

https://www.youtube.com/watch?v=GlokBmHC7nc