Menjador curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

 Aquest curs 2020 - 2021 BO i SA serà l'empresa que gestionarà el servei de menjador de la nostra escola. (www,boisa.cat)

BO i SA es una empresa especialitzada en l’elaboració d’àpats saludables per a col·lectius, utilitzant matèries primeres de qualitat sense conservants, colorants i a ser possibles lliures d’al·lèrgens. Tenen una atenció personalitzada i directe amb els pares en els casos dels alumnes que per prescripció mèdica necessiten un menú especial. Tanmateix disposen d'una coordinadora pedagògica que dona suport i formació continuada als monitors i els ajuda a desenvolupar el projecte educatiu del servei de menjador.

 Tant el servei de menjador com el servei de monitoratge, seguiran les pautes establertes en el Pla de Funcionament del Menjador elaborat per l'equip directiu de l'escola amb la col·laboració de BO i SA, i aprovat des del consell Escolar.

 BO i SA gestiona tot el servei a través d'un aplicatiu web. Tots els alumnes que vulguin fer ús del servei de menjador tindran un perfil dins l'aplicatiu on constarà els dies que es queden a dinar, les possibles al·lèrgies que tingui, el número de compte, gestió de beques, informes (normalment a mitjans i final de curs) ...etc.

Per tal de poder gestionar-ho tot correctament cal que tots els alumnes que faran ús d'aquest servei, siguin fixes o eventual, formalitzin la inscripció a l'aplicatiu. Durant el curs qualsevol modificació que és vulgui fer, és realitzarà a través d’aquesta plataforma. Per formalitzar la inscripció es demanarà el curs i el grup, si hi ha algun alumne que encara no sap a quin grup pertany ha de posar el grup A i modificar-ho després si fos necessari. El més important és que tots els alumnes estiguin registrats al web.

 El sistema de cobrament es realitzarà directament des de BO i SA mitjançant domiciliació bancària i per més vençut segons els dies que s’hagi fet ús del servei de menjador. El preu del menú serà de 5,80 € (fixes i eventuals)

Trobareu tota la informació del funcionament de menjador del curs 2020-2021 clicant aquí.

Si cliqueu aquí, trobareu tota la informació sobre les mesures de menjador en relació al COVID-19.

Per fer la inscripció al servei de menjador i donar-vos d'alta cliqueu aquí.

 És MOLT IMPORTANT que feu  les inscripcions al servei de menjador abans del 14 de setembre.

 Atentament,

 AMPA MIGDIA GIRONA