Informacions importants curs 2021-2022

Benvolgudes famílies,

Vam començar el setembre passat amb la incertesa de com aniria el curs i si el podríem acabar però tot i les restriccions, aquí estem, finals de juny i amb les piles carregades ja preparant el nou curs.

Des de l’AMPA també em hagut d’adaptar-nosper poder oferir els serveis que considerem més bàsics com són l’acollida i el menjador, però per desgràcia no hem pogut oferir activitats extraescolars. Tampoc hem pogut organitzar activitats familiars com l’arrossada i la caminada que tant agraden a petits i grans.

Tot i així, i malgrat els entrebancs alhora de gestionar serveis, falta d’ingressos, pèrdues econòmiques... hem ajustat el pressupost de l’AMPA al màxim, però malauradament us avancem que hi haurà alguns serveis o activitats que es veuran afectats, econòmicament parlant,  però sempre intentarem afectar el mínim possible a les famílies.

Tenim ganes que comenci el nou curs i volem presentar-vos i poder oferir-vos, una altra vegada, una proposta d’activitats extraescolars, tant al migdia com a la tarda, amb cara i ulls. Tanmateix, tot i que les restriccions s’estan relaxant, haurem d’estar molt pendents de les mesures i protocols respecte al COVID-19, ja que aquestes poden condicionar el desenvolupament normal de les activitats.

No està tot tancat, encara queden uns mesos abans no comenci el nou curs i hi poden haver modificacions que ens afectin directament a les extraescolars, però davant les preguntes de diferents famílies de si es podrien o no fer activitats, us avancem que SI!!

No es podran oferir totes les activitats del migdia ja que estem limitats pels espais que l’escola ens pot cedir i per la normativa. Però com a novetats, aquest proper curs hi hauran 2 noves opcions en les que estem treballant i que esperem que us agradin, que són “Servei de Biblioteca oberta al migdia” pels més grans i voleibol a la tarda. Esperem poder-vos donar més detalls ben aviat.

Trobareu més informació de les activitats extraescolars que us proposem a: http://ampamigdia.cat/activitats-extraescolars

on també hi trobareu els horaris provisionals (fins al setembre no podrem saber els definitius). El període d’inscripcions serà del 14 al 22 de setembre mitjançant del programa de gestió de l’AMPA, AMPASOFT.

Totes les activitats podran ser modificades o anul·lades al setembre en cas que fos necessari per normativa, per falta de demanda o per necessitats de l’escola (limitacions d’espai).                    

D’altra banda, volem informar-vos que el servei de menjador el seguirà portant l’empresa BOISA. A dia d’avui encara s’han de mantenir els grups bombolla i les separacions, per tant el servei de menjador es seguirà oferint com aquest curs. Però com a novetat estem treballant per fer possible un menjador a l’edifici d’infantil ja que aquest curs també ens ha servit per aprendre coses noves i una d’elles es que els mes petits han dinat molt millor en un espai que coneixen, amb taules i cadires de la seva mida, i amb mes tranquil·litat i sense presses.

Per part nostra i una vegada més, us volem agrair l’esforç que heu fet totes les famílies durant tot el curs i us convidem de nou a participar activament a l’AMPA, esperem aquest nou curs començar a recuperar moltes activitats de les que no em pogut gaudir aquest any i necessitem més mans per poder oferir als nostres fills tot allò que necessitin.

Res més, només desitjar-vos un bon estiu i ens veiem al setembre!