Comanda i recollida de llibres

A continuació hi trobareu informació sobre les dates i el sistema de recollida de llibres:

Fulls de pre-comanda

El sistema de distribució de llibres de text i material escolar per al proper curs 2014-2015 funciona de la següent manera.

1.- Es recorda que el servei de distribució de llibres i material és un SERVEI EXCLUSIU ALS SOCIS de l’AMPA, que en el moment de la distribució gaudeixen d’un descompte sobre el preu.

  • El mateix dia de la recollida dels llibres (Juliol o Setembre) es cobra la quota de l’AMPA que per aquest proper curs, al igual que el curs anterior, és de 30 € per família (us agrairíem molt que portéssiu els diners justos). Cal guardar el rebut de soci tot el curs.
  • Donat que aquest proper curs no hi ha subvencions públiques per a la reutilització de llibres, juntament amb la quota de l’AMPA, es cobrarà 5,00 € per alumne (no per família) per destinar aquest import a poder continuar mantenint el fons de llibres reutilitzables. Les famílies que no siguin sòcies hauran de comprar la totalitat dels llibres i no podran gaudir del sistema de reutilització dels socis.


2.-Per fer la distribució d’aquest proper curs hem adoptat, com en els últims anys, el sistema de PRECOMANDA, motiu pel qual us adjuntem un imprès (format per tres còpies) en el qual es detallen els llibres que el vostre fill/a necessitarà el proper curs.

  • Els DIES DE RECOLLIDA de les precomandes són el 12-13 DE JUNY de 9:00 a 10:00 i de 15:00 a 15:30 en el vestíbul de l’entrada principal (al costat del menjador)
  • Si algú no pot venir que ens els faci arribar a traves de qualsevol altra persona en els dies assenyalats (NO S’ACCEPTARAN PRECOMANDES DEIXADES A LA BÚSTIA O A SECRETARIA).

3.-Poseu el nom de l’alumne en majúscules i marqueu quin curs farà i a quina classe ( A o B ) en els tres impresos (original i còpies).

  • Marqueu en els tres impresos (original i còpies) els llibres que heu de comprar (mireu si podeu aprofitar algun llibre que tingueu o que us puguin deixar,comproveu-ho amb l’ISBN ). Els preus de la precomanda són aproximats.
  • És molt important que en la precomanda marqueu si voleu recollir els llibres al JULIOL o al SETEMBRE. En el cas que no indiqueu cap opció entendrem que els recollireu al setembre.
  • Porteu els tres impresos a l’escola (us tornarem segellada la vostra copia). Per qualsevol reclamació caldrà presentar la còpia segellada.


MOLT IMPORTANT – DEGUT A LA IMPORTÀNCIA DE TENIR EN EL VOSTRE PODER LA CÒPIA DE LA PRECOMANDA SEGELLADA NO S’ACCEPTARAN LES PRECOMANDES NO ENTREGADES EN MÀ EN LES DATES DE RECOLLIDA. NO LES DEIXEU A LA BÚSTIA O A SECRETARIA DONCS EN AQUEST CAS NO S’ATENDRAN.

4.- La distribució dels llibres es farà a l’escola els següents dies:

  • 21 de juliol de 10 a 14 i de 16 a 19 hores.
  • 1 de setembre de 10 a 14 i de 16 a 19 hores.


5.- Us recordem que el mateixos dies d’entrega de llibres també es vendran xandalls i bates.

6.- El dia 1 setembre es vendran tiquets del menjador.

Etiquetes: