Activitats Extraescolars

Són activitats col·lectives de caràcter lúdic. Cada activitat té un nombre mínim i màxim de places disponibles. En cas d’excedent de sol·licituds l’assignació de places es farà per sorteig.
Trobareu la normativa completa en aquest document.
Com a AMPA federada a FaPaC, es disposa d'una assegurança de responsabilitat civil que cobreix tots els participants a les activitats i la d'aquelles persones delegades que la realitzen, siguin assalariades o no, durant tot l’any.

 

Important:
Aqui podreu trobar la informació sobre els horaris de les activitats per aquest 2021-2022
- La inscripció és on-line a través de l’usuari d'AmpaSoft de cada soci en el següent enllaç: https://ampamigdia.ampasoft.net/login. Si necessiteu més informació de com fer-ho la podeu trobar aquí.
- Període d’inscripcions: Del 14 al 20 de setembre de 2021.

 

Oferta d'activitats extra-escolars:

 


i
Manetes

Es realitzen uns tallers amb el suport de la monitora encarregada del taller. Es pretén despertar la imaginació dels alumnes, tot dirigint-los, a través de treballs manuals que es realitzen amb diferents materials i tècniques senzilles. Activitat realitzada per Neus Cutrinas de Fangueig.

Nivells: P3, P4 i P5
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 14

Programa Vídeo de presentació

Sensibilització musical

 

Aquesta activitat pretén que els infants s’iniciïn a la música d’una manera lúdica, que aprenguin la música com un llenguatge de comunicació i expressió naturals, através de la veu, el moviment i el contacte amb els instruments i amb material sonor divers. Activitat realitzada per Escola de música Claudefaula.

Nivells: P3, P4 i P5
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 14

Programa Vídeo de presentació

English is funny

L’equip de Linguae ofereix als infants activitats i tallers organitzats en grups d’edat. La nostra manera de treballar proposa un aprenentatge de l’idioma de manera divertida i lúdica, dinàmica i comunicativa, utilitzant jocs, contes, dibuixos i fent sentir a els nens que són ells els protagonistes de les seves classes i no només espectadors.

Nosaltres no fem servir llibres. Pensem que les activitats extraescolars son un complement a l’activitat que ja es fa a classe i prioritzem que els nens puguin parlar i entendre l’idioma. Per això durant les classes no parlem mai en català.

Nivells: P4 a 6è
Grup mínim: 10 - Grup màxim: 12

Programa Vídeo de presentació

Aprenem Jugant

Garou extraescolars, és la manera més divertida d'aprendre i desenvolupar habilitats creant un món fantàstic a través del joc de rol o experimentant les aventures dels jocs de taula moderns. Amb la metodologia Garou, petits i grans gaudiran d'aventures, tot desenvolupant les seves capacitats lògiques, estratègiques i deductives, junt a habilitats tan importants com el lideratge, la gestió d'equips, o la gestió del temps, entre d'altres.

Sense oblidar-se de treballar valors tan importants com el respecte i la tolerància, i aprenen intel·ligència emocional i afectiva, tot consolidant eines per gestionar la frustració o la felicitat.

Nivells: de 1r a 6è
Grup màxim: 20

Més informació

 
 
 

Bibioteca Oberta

Aquesta activitat és durà a terme a la Biblioteca i Recrea’t vetllarà perquè les nenes i nens que vulguin, de forma voluntaria puguin disposar d’un espai adequat per poder realitzar els deures de forma autònoma, puguin llegir i tinguin accés als recursos de que disposa la biblioteca.

Per normativa de moment no podem dur a terma aquesta activitat, ho tornarem a plantejar de cares al segon trimestre.

Nivells: 5è i 6è 

 
Teatre i expressivitat

Mitjançant el joc i les improvisacions arribarem al coneixement de les regles bàsiques del teatre, fomentant l’escolta, la relació amb els companys i la imaginació. Al mateix temps, aprendrem a treballar la veu: com projectar-la, la vocalització, la fluïdesa i sobretot, la seguretat en el missatge. Tot això acompanyat del treball gestual: reconèixer el nostre cos i l’espai que ens envolta, treure bloquejos físics i relacionar el gest amb la paraula.

Amb tots aquests instruments aprofitarem tots els coneixements assolits per poder treballar el text, exercitant la memorització i la interpretació i presentar una representació a final de curs. Activitat realitzada per un professor especialista en arts escèniques de Recrea't.

Nivells: de 1r a 6è
Grup mínim: 10 - Grup màxim: 12

Programa Vídeo de presentació

 

Multiesport

L’objectiu d’aquesta activitat és que les nenes i nens s’iniciïn de manera lúdica en la pràctica d’esports diversos (futbol, Hoquei,voleibol...). Es participa a les trobades del Consell Esportiu del Gironès. Activitat realitzada per Recrea't.

Nivells: de P3 a 3r (grup d'infantil i grup de primària)
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 12

Programa Vídeo de presentació

Robòtica i programació

Innova’t Educació és qui dura a terme l'activitat.

Proposem un introducció de l’alumnat al treball amb robots més complets com són els Lego Mindstorms EV3.

Totes les activitats es plantegen a partir del treball cooperatiu amb petits grups de 3-4 alumnes, que treballen amb un sistema de rols variables. Cada deu minuts tots els membres dels grups s’alternen les tasques d'enginyer, mecànic, cap de magatzem i director, per crear un context idoni per potenciar l’emprenedoria i el treball dels valors dins del grup.

Les sessions de robòtica s’alternaran amb sessions destinades a la creació de videojocs, fent ús de l'innovador software educatiu de Microsoft Kodu amb el que podrem recrear terrenys de joc en 3 dimensions d’una forma senzilla mentre els alumnes aprenen les bases de la programació orientada a objectes.

Pels més experimentats, els proposarem endinsar-se en la robòtica esportiva de competició amb els Vex iQ i, programar robots humanoides amb en Darwin-Mini o desenvolupar robots mecànics impossibles amb plataformes emergents com el Makeblock.

 
Nivells: de 3r a 6è
Grup mínim: 10 - Grup màxim: 15

Vídeos activitat

Voleibol

NOVA ACTIVITAT

El Club Vòlei Girona serà qui dura a terme l’activitat.

El Club Esportiu Vòlei Girona vol aconseguir que l'esport en equip formi part de la vida de molts més infants i ho faci de la mà d'un esport net, just, divertit i competitiu (sempre en el sentit positiu) com és el voleibol.

Volem portar el vòlei a les escoles per tots els beneficis que aporta realitzar un esport i perquè els nens i nenes tinguin l'oportunitat de conèixer aquesta disciplina esportiva que malauradament no compta amb tan gran protagonisme com en la nostra ciutat tenen el bàsquet o el futbol.

Nivells: de 2n a 6è
Grup mínim: -  Grup màxim: -

Patinatge

Vols aprendre a patinar?

El Club Patinatge Artístic Girona organitza l’activitat extra escolar de patinatge de l’escola Migdia. Una activitat on tothom hi tindrà cabuda: els més petits aprendran a patinar a través dels jocs i els més grans adquiriran els elements tècnics i figures pròpies d’aquest esport.

Avís als pares: Cal portar patins de quatre rodes per poder fer més figures. Poden començar el primer trimestre amb els de línia. Recomanem portar proteccions (genolleres, canelleres)., sobretot els/les que no saben patinar.

Nivell: de P5 a 6è (s’organitzarà per nivells)
Grup mínim: 10 - Grup màxim: 15

Programa Vídeo de presentació

Bàsquet

CEB Girona i el Bàsquet Girona, iniciem un nou  projecte a les escoles per fomentar el Bàsquet al barri i aquest any seran els encarregats de portar l’activitat a l’escola.

Els seus objectius són, fomentar el bàsquet a les escoles. Passar una bona estona aprenent un esport. Treballar les habilitats motrius bàsiques i transmetre valors als nens i nenes com el respecte, el compromís, l’esforç,  l’humanitat i el sacrifici.

 

Nivell: de P4 a 6è
Grup mínim: -  Grup màxim: -

 
Els preus són orientatius fins que s'aprovin a l'Assemblea General d'Octubre de cada curs.

 

  • El cobrament de les activitats es farà mitjançant pagaments quadrimestrals en els mesos de NOVEMBRE I FEBRER.
  • La inscripció en les activitats suposarà l’obligació de realitzar el pagament dels rebuts, no retornant aquest import encara que l’alumne abandoni l’activitat abans de la finalització del quadrimestre. No obstant, durant el mes de gener es permetrà que es realitzi una modificació d’activitat, sempre i quan la cobertura de places ho permeti. En cas de devolució per qualsevol causa del rebut bancari suposarà l’immediata expulsió de l’activitat.
  • Als NO SOCIS AMPA se’ls aplicarà un 50% d’increment al preu de l’activitat/s.
  • Totes les activitats estan subjectes a canvi d’horari o de dia, i poden ser cancelades en funció de la quantitat de nens inscrits, la disponibilitat d’espais i en especial aquest curs 2021-2022 en funció de les mesures i protocols que calgui adoptar per fer front a la COVID-19.