Activitats Extraescolars

Són activitats col·lectives de caràcter lúdic. Cada activitat té un nombre mínim i màxim de places disponibles. En cas d’excedent de sol·licituds l’assignació de places es farà per sorteig.
Trobareu la normativa completa en aquest document.
Com a AMPA federada a FaPaC, es disposa d'una assegurança de responsabilitat civil que cobreix tots els participants a les activitats i la d'aquelles persones delegades que la realitzen, siguin assalariades o no, durant tot l’any.

 

 

Aquestes són les activitats per al curs 2017-2018:

 


i
Manetes

Es realitzen uns tallers amb el suport de la monitora encarregada del taller. Es pretén despertar la imaginació dels alumnes, tot dirigint-los, a través de treballs manuals que es realitzen amb diferents materials i tècniques senzilles. Activitat realitzada per Neus Cutrinas de Fangueig.

Nivells: P3, P4 i P5
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 14

Programa Vídeo de presentació

Joc
i
Moviment

En aquesta activitat es treballarà l’educació del moviment, mitjançant el joc i l’activitat física, instruments imprescindibles per un correcte desenvolupament integral de l’Infant. Activitat realitzada per Recrea't.

Nivells: P3, P4 i P5
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 12

Programa Vídeo de presentació

Sensibilització musical

 

Aquesta activitat pretén que els infants s’iniciïn a la música d’una manera lúdica, que aprenguin la música com un llenguatge de comunicació i expressió naturals, através de la veu, el moviment i el contacte amb els instruments i amb material sonor divers. Activitat realitzada per Escola de música Claudefaula.

Nivells: P3, P4 i P5
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 16

Programa Vídeo de presentació

Música

 

Treballar en conjunt fent atenció a les capacitats i habilitats individuals i descobrint les melodies, harmonies, polirítmies i contrapunts de manera vivencial. Tot això a través de: la veu, el moviment i el contacte amb els instruments com a prolongació del cos i com a potent eina musical. Activitat realitzada per Escola de música Claudefaula.

Nivells: de 1r a 3r
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 16

Programa Vídeo de presentació

 

Games
&
Tales

El plantejament d’aquesta activitat és aprendre l’anglès de manera divertida i lúdica, dinàmica i comunicativa. S’utilitzen jocs, contes, dibuixos, etc... depenent l’edat. Cada grup pot tenir un màxim de 10-12 alumnes. L’activitat la dirigeix l’acadèmia d’idiomes EIS.

Nivells: P3 a 6è (un grup per curs)
Grup mínim: 10 - Grup màxim: 12

Vídeo de presentació

Intel·ligència Emocional

La vida està plena d’alts i baixos, però nosaltres hem d’aprendre a mantenir l’equilibri (D. Goleman).

En aquesta activitat es treballarà la relació que l’infant té amb sí mateix, amb els altres i amb la vida, amb l’objectiu d’aconseguir el benestar personal i social (felicitat, autonomia, autoestima, relacions sanes,...)

A través de la creativitat i activitats lúdiques com el treball amb racons, els contes, els jocs, el moviment expressiu, diferents manualitats, etc. els infants s’endinsaran al món emocional.

L’activitat es durà a terme un cop a la setmana amb els infants i es complementarà amb un taller per pares i mares un cop al mes al centre ARRELS i dues tutories individualitzades al llarg del curs també al centre.

Nivells: de P3 a 3r (grup d'infantil i grup de primària)
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 10

Programa Vídeo de presentació

Aprenem Jugant

Els jocs de taula contribueixen al desenvolupament físic, cognitiu i social, promouen la comprensió de les regles a una edat molt curta i estimulen la participació. Es treballa:

La concentració, el desenvolupament cognitiu, la capacitat d’associació i agilitat mental, la resolució de problemes, la intel·ligència motriu, les capacitats tàctico-estratègiques...

El joc és molt enriquidor com a transmissor de valors que ajuda a sortir de sí mateix, a respectar, conviure, compartir, cuidar el seu entorn, fomenta el companyerisme, inquietuds...

Trobareu molta més informació a http://vialudica.com/page/mitjans. Si esteu interessats en saber mes sobre l’activitat podeu venir a la botiga a coneixe’ns i jugar una estona amb nosaltres. Ens trobareu a: C/ Pere Coll i Güitó 14, 17190 Salt www.vialudica.com

Nivells: de 1r a 6è
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 18

Programa Vídeo de presentació

 
 
 

Manualitats

Es realitzen unes manualitats amb el suport de la monitora encarregada del taller. Es pretén despertar la imaginació dels alumnes, acompanyant-los, a través de treballs manuals que es realitzen amb diferents materials i tècniques. Elaborem una manualitat amb diversos elements i la treballem donant-li un bon acabat. Després se la poden endur a casa i utilitzar-la. Es treballa amb diferents materials i tècniques. Activitat realitzada per Recrea't.

Nivell: de 1r a 3r
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 12

Programa Vídeo de presentació

 

Fem
deures

Aquesta activitat s’oferirà al migdia i es pretén que els nens i nenes puguin avançar els deures per anar més descansats a la tarda per poder jugar o dur a terme diferents activitats extraescolars.

Nivell: de 4t a 6è (un grup per curs)
Grup mínim: 10 - Grup màxim: 25

Vídeo de presentació

 

Piscina

Aquesta activitat es realitzarà un cop per setmana i es durà a terme al Centre Wellness. Durant la primera hora hi haurà monitoratge i berenar, l’activitat de piscina serà de 17.30 a 18.15h, la recollida la faran els pares al mateix centre.

Nivells: P3, P4 i P5
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 12

Vídeo de presentació

Teatre
Musical

Aquesta activitat es porta a terme en col·laboració de FAMA Girona, que dirigeix l'activitat i hi posa professors especialitzats. L'objectiu és que els nens i nenes treballin temes relacionats amb els aprenentatges com és l'atenció, la memòria i la creativitat a través d'activitats lúdiques relacionades amb el teatre, la música i la dansa creativa.

Nivells: de P4 a 6è (grup d'infantil i grup de primària)
Grup mínim: 10 - Grup màxim: 15

Programa Vídeo de presentació

Funky

Es una activitat que mitjançant el ball i l’esport, permet desenvolupar la capacitat expressiva i comunicativa de l’Infant, les capacitats físiques i coordinatives, la millora de l’expressió corporal, la socialització i l’educació rítmica - musical. Activitat realitzada per FAMA Girona.

Nivells: de 1r a 6è
Grup mínim: 10 - Grup màxim: 15

 

Multiesport

L’objectiu d’aquesta activitat és que les nenes i nens s’iniciïn de manera lúdica en la pràctica d’esports diversos (futbol, Hoquei,voleibol...). Es participa a les trobades del Consell Esportiu del Gironès. Activitat realitzada per Recrea't.

Nivells: de P3 a 3r (grup d'infantil i grup de primària)
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 12

Programa Vídeo de presentació

Robòtica i programació

Escola FEDAC Sant Narcis és qui dura a terme l'activitat, com a escola aposten per fomentar vocacions científiques i tecnològiques a més de treballar en valors com poden ser l'emprenedoria, el treball en equip, el respecte, companyerisme.

L'activitat tindrà una durada d'una hora setmanal, tant es farà robòtica de LEGO, com Scratch, Kodu, tallers, programació manipulativa.Tot depenent del nivell i les necessitats de cada grup. Tot i així, l'eix central són els robots i en conseqüència és on hi dedicarem més temps.

Nivells: de 3r a 6è
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 12

 

Bàsquet

Aquesta activitat es porta a terme en col·laboració amb el CB Onyar, que dirigeix l’activitat i hi posa els entrenadors. L’objectiu és que els nens i nenes aprenguin els fonaments del bàsquet i que es facin diferents equips per participar en competicions esportives. Hi ha 6 grups, 3 de femenins i 3 de masculins (cicles inicial, mitjà i superior).

Nivells: de 1r a 6è (grups per categories)
Grup mínim: 10 - Grup màxim: 15

Programa Vídeo de presentació

Patinatge

Vols aprendre a patinar?

El Club Patinatge Artístic Girona organitza l’activitat extra escolar de patinatge de l’escola migdia. Una activitat on tothom hi tindrà cabuda: els més petits aprendran a patinar a través dels jocs i els més grans adquiriran els elements tècnics i figures pròpies d’aquest esport.

T’espera una curs... sobre rodes!

Avís als pares: Cal portar patins de quatre rodes per poder fer més figures. Poden començar el primer trimestre amb els de línia. Tingueu en compte que els de línia són per córrer i no tenen tan bona estabilitat.

Nivell: de P5 a 6è (2 nivells)
Grup mínim: 10 - Grup màxim: 15

Programa Vídeo de presentació

 
 
Els preus són orientatius fins que s'aprovin a l'Assemblea General d'Octubre de cada curs.

 

  • Per canviar activitats: Podeu escriure un correu electrònic a extraescolars@ampamigdia.cat de l'1 al 5 de Setembre.
  • El cobrament de les activitats es farà mitjançant pagaments quadrimestrals en els mesos de NOVEMBRE I FEBRER.
  • La inscripció en les activitats suposarà l’obligació de realitzar el pagament dels rebuts, no retornant aquest import encara que l’alumne abandoni l’activitat abans de la finalització del quadrimestre. No obstant, durant el mes de gener es permetrà que es realitzi una modificació d’activitat, sempre i quan la cobertura de places ho permeti. En cas de devolució per qualsevol causa del rebut bancari suposarà l’immediata expulsió de l’activitat.
  • Totes les activitats estan subjectes a canvi d’horari o de dia,  i poden ser cancelades en funció de la quantitat de nens inscrits i la disponibilitat d’espais.