Activitats Extraescolars

Les activitats extraescolars són activitats col·lectives de caràcter lúdic. Cada activitat té un nombre mínim i màxim de places disponibles. En cas d’excedent de sol·licituds s'intentarà dividir grups i en cas que no sigui possible, l’assignació de places es farà per sorteig.
Trobareu la normativa completa en aquest document
L'AMPA disposa d'una assegurança de responsabilitat civil que cobreix tots els participants a les activitats i la d'aquelles persones delegades que la realitzen, siguin assalariades o no, durant tot l’any.

 

Important:
Aqui podreu trobar la informació sobre els horaris i preus de les activitats per aquest 2022-2023
- La inscripció és on-line a través de l’usuari d'AmpaSoft de cada soci en el següent enllaç: https://ampamigdia.ampasoft.net/login. Si necessiteu més informació de com fer-ho la podeu trobar aquí.
- Període d’inscripcions: Del 7 al 14 de setembre de 2022.

 

Oferta d'activitats extra-escolars:

 


i
Manetes

Es realitzen uns tallers amb el suport de la monitora encarregada del taller. Es pretén despertar la imaginació dels alumnes, tot dirigint-los, a través de treballs manuals que es realitzen amb diferents materials i tècniques senzilles. Activitat realitzada per Neus Cutrinas de Fangueig.

 

Nivells: de P3 a P5
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 14

Programa Vídeo de presentació

Dansa Creativa

 

NOVA ACTIVITA

Aquesta activitat es durà a terme per l'Escola de Ball Avança. En l'activitat Dansa Creativa es realitza una introducció a la dansa, musicalitat, expressió corporal, treball de l’espai i el treball en equip. Per realitzar-la utilitzem la tècnica de dansa creativa que es basa en captar coneixement a través del joc. La última fase d’aquest grup es treballar una coreografia de dansa, en la qual es posa en pràctica els items mencionats anteriorment.

 

Nivells: P3 a P5
Grup mínim: 6 - Grup màxim: 20

Sensibilització musical

ACTIVITAT ACTUALITZADA

Aquesta activitat pretén que els infants s’iniciïn a la música d’una manera lúdica, que aprenguin la música com un llenguatge de comunicació i expressió naturals, através de la veu, el moviment i el contacte amb els instruments i amb material sonor divers. Activitat realitzada per Preludi.

 

Nivells: P3 a 4t
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 12

Programa 

English is funny (I i II)

L’equip de Linguae ofereix als infants activitats i tallers organitzats en grups d’edat. La nostra manera de treballar proposa un aprenentatge de l’idioma de manera divertida i lúdica, dinàmica i comunicativa, utilitzant jocs, contes, dibuixos i fent sentir a els nens que són ells els protagonistes de les seves classes i no només espectadors.

Nosaltres no fem servir llibres. Pensem que les activitats extraescolars son un complement a l’activitat que ja es fa a classe i prioritzem que els nens puguin parlar i entendre l’idioma. Per això durant les classes no parlem mai en català.

 

Nivells: P3 a 6è
Grup mínim: 10 - Grup màxim: 12

Programa Vídeo de presentació

Manualitats

NOVA ACTIVITAT

Es realitzen unes manualitats amb el suport de la monitora encarregada del taller. Es pretén despertar la imaginació dels alumnes, acompanyant-los, a través de treballs manuals que es realitzen amb diferents materials i tècniques. Elaborem una manualitat amb diversos elements i la treballem donant-li un bon acabat. Després se la poden endur a casa i utilitzar-la. Es treballa amb diferents materials i tècniques. Activitat realitzada per Recrea't.

 

Nivell: de 1r a 3r
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 12
Dansa Urbana

NOVA ACTIVITAT

Aquesta activitat es durà a terme per l'Escola de Ball Avança. Dansa Urbana és una activitat amb la finalitat principal de que els alumnes es diverteixin, però amb un treball de rere fons que es basa en que els infants guanyin confiança, desenvolupin capacitats corporals i creatives i creïn dinàmiques de grup que els permeti gaudir al màxim l’activitat. Per a  tot això en el transcurs de l’activitat treballem  el reconeixement i descobriment del cos (per exemple, fent estiraments), la coordinació (mitjançant les coreografies), la creativitat (per exemple, amb activitats basades en la creació de coreografies o la improvisació), les emocions (mitjançant la música i dinàmiques de grup) i tantes altres coses que s’activen, es modifiquen, evolucionen i es treballen quan ballem. 

 

Nivells: de 1r a 6è
Grup mínim: 6 - Grup màxim: 20

Juguem Jugant

NOVA ACTIVITAT

Aquesta activitat es durà a terme per Ludus Mundi. Els jocs de taula moderns poden ser una extraordinària forma de fomentar valors com la paciència, el respecte, la tolerància, l'amistat, la competitivitat sana i la cooperació en grups, a més de realitzar aprenentatges que puguin anar relacionats amb les matèries que estudien els alumnes. Constitueixen una eina estupenda per desenvolupar les habilitats motores, el raonament, l'empatia, la deducció, les capacitats socials, la negociació, la memòria, l'habilitat mental i la creativitat, entre d'altres.

 

Nivells: de 1r a 6è
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 12

Més informació

Robòtica i programació

Aquesta activitat es durà a terme per Innova’t Educació.

Proposem un introducció de l’alumnat al treball amb robots més complets com són els Lego Mindstorms EV3.

Totes les activitats es plantegen a partir del treball cooperatiu amb petits grups de 3-4 alumnes, que treballen amb un sistema de rols variables. Cada deu minuts tots els membres dels grups s’alternen les tasques d'enginyer, mecànic, cap de magatzem i director, per crear un context idoni per potenciar l’emprenedoria i el treball dels valors dins del grup.

Les sessions de robòtica s’alternaran amb sessions destinades a la creació de videojocs, fent ús de l'innovador software educatiu de Microsoft Kodu amb el que podrem recrear terrenys de joc en 3 dimensions d’una forma senzilla mentre els alumnes aprenen les bases de la programació orientada a objectes.

Pels més experimentats, els proposarem endinsar-se en la robòtica esportiva de competició amb els Vex iQ i, programar robots humanoides amb en Darwin-Mini o desenvolupar robots mecànics impossibles amb plataformes emergents com el Makeblock.

 

Nivells: de 1r a 6è
Grup mínim: 10 - Grup màxim: 15

Més informacióVídeos activitat

Mecanografia

NOVA ACTIVITAT

Aquesta activitat es durà a terme per Meca Centre. Mecanografia per ordinador, és un curs en dos nivells que permetrà als alumnes que el cursin escriure amb els
deu dits de la mà sense mirar el teclat, fet que els ajudarà a afrontar els treballs i/o deures que es trobaran en l’etapa secundària, a la universitat i fins i tot en l’àmbit professional.
El professorat és altament qualificat amb amplia experiència docent i el material i equipaments didàctics són de màxima qualitat per a cada alumne inscrit.

 

Nivells: de 5è a 6è

Grup mínim: 8 - Grup màxim: 15

Més informació

Resolem dubtes

NOVA ACTIVITAT

Aquesta activitat es durà a terme per Recrea’t. És una activitat que respon a la necessitat d’ensenyar tècniques i hàbits d’estudi als alumnes amb la finalitat que puguin ser més autònoms a l’hora de fer els deures i estudiar. Es tracta d’oferir un espai d’estudi, recursos i assessorament adequats.

 

Nivells: de 4t a 6è

Més informació

Multiesport

L’objectiu d’aquesta activitat és que les nenes i nens s’iniciïn de manera lúdica en la pràctica d’esports diversos (futbol, Hoquei,voleibol...). Es participa a les trobades del Consell Esportiu del Gironès. Activitat realitzada per Recrea't.

 

Nivells: de P4 a 3r (grup d'infantil i grup de primària)
Grup mínim: 8 - Grup màxim: 12

Programa Vídeo de presentació

Bàsquet

CEB Girona i el Bàsquet Girona, iniciem un nou  projecte a les escoles per fomentar el Bàsquet al barri i aquest any seran els encarregats de portar l’activitat a l’escola.

Els seus objectius són, fomentar el bàsquet a les escoles. Passar una bona estona aprenent un esport. Treballar les habilitats motrius bàsiques i transmetre valors als nens i nenes com el respecte, el compromís, l’esforç,  l’humanitat i el sacrifici.

 

Nivell: de P4 a 6è
Grup mínim: 8  Grup màxim: -

Patinatge

Vols aprendre a patinar?

El Club Patinatge Artístic Girona organitza l’activitat extra escolar de patinatge de l’escola Migdia. Una activitat on tothom hi tindrà cabuda: els més petits aprendran a patinar a través dels jocs i els més grans adquiriran els elements tècnics i figures pròpies d’aquest esport.

Avís als pares: Cal portar patins de quatre rodes per poder fer més figures. Poden començar el primer trimestre amb els de línia. Recomanem portar proteccions (genolleres, canelleres)., sobretot els/les que no saben patinar.

 

Nivell: de P5 a 6è (s’organitzarà per nivells)
Grup mínim: 10 - Grup màxim: 15

Programa Vídeo de presentació

Teatre i expressivitat

Mitjançant el joc i les improvisacions arribarem al coneixement de les regles bàsiques del teatre, fomentant l’escolta, la relació amb els companys i la imaginació. Al mateix temps, aprendrem a treballar la veu: com projectar-la, la vocalització, la fluïdesa i sobretot, la seguretat en el missatge. Tot això acompanyat del treball gestual: reconèixer el nostre cos i l’espai que ens envolta, treure bloquejos físics i relacionar el gest amb la paraula.

Amb tots aquests instruments aprofitarem tots els coneixements assolits per poder treballar el text, exercitant la memorització i la interpretació i presentar una representació a final de curs. Activitat realitzada per un professor especialista en arts escèniques de Recrea't.

 

Nivells: de 1r a 6è

Grup mínim:10 - Grup màxim:12

Programa Vídeo de presentació

Skateboard

NOVA ACTIVITAT

Sovint els estereotips lliguen l'skateboarding al vandalisme, a la rebel·lia i a fugir de la norma, tot sovint amb una connotació negativa. Lluny d'aquests estereotips però, des de l'escola Agroruralsurf veiem l'skate com una activitat física amb un enorme potencial de desenvolupament motriu dels infants. Equilibri, coordinació, consciència corporal, domini de les inèrcies, consciència de l'espai-temps-moviment són aspectes físics a treballar.

 

Nivells: de 3r a 6è
Grup mínim: 8  Grup màxim: -

Més informació

 
Els preus són orientatius fins que s'aprovin a l'Assemblea General d'Octubre de cada curs.

 

  • El cobrament de les activitats es farà mitjançant pagaments quadrimestrals en els mesos de NOVEMBRE I FEBRER.
  • La inscripció en les activitats suposarà l’obligació de realitzar el pagament dels rebuts, no retornant aquest import encara que l’alumne abandoni l’activitat abans de la finalització del quadrimestre. No obstant, durant el mes de gener es permetrà que es realitzi una modificació d’activitat, sempre i quan la cobertura de places ho permeti. En cas de devolució per qualsevol causa del rebut bancari suposarà l’immediata expulsió de l’activitat.
  • Als NO SOCIS AMPA se’ls aplicarà un 50% d’increment al preu de l’activitat/s.
  • Totes les activitats estan subjectes a canvi d’horari o de dia, i poden ser cancelades en funció de la quantitat de nens inscrits o la disponibilitat d’espais.