Activitats Extraescolars

Són activitats col·lectives de caràcter lúdic. L'AMPA procura que tots els alumnes que sol·licitin participar-hi hi tinguin cabuda i garanteix la participació als nens de famílies amb necessitats econòmiques i socials, d'acord amb les directrius que proporciona la Direcció de l'escola. Com a AMPA federada a FaPaC, es disposa d'una assegurança de responsabilitat civil que cobreix tots els participants a les activitats i la d'aquelles persones delegades que la realitzen, siguin assalariades o no, durant tot l’any.

 

 

Aquestes són les activitats per al curs 2015-2016:

 


i
Manetes

Es realitzen uns tallers amb el suport de la monitora encarregada del taller. Es pretén despertar la imaginació dels alumnes, tot dirigint-los, a través de treballs manuals que es realitzen amb diferents materials i tècniques senzilles.

Nivells: P3, P4 i P5

Vídeo de presentació

Joc
i
Moviment

En aquesta activitat es treballarà l’educació del moviment, mitjançant el joc i l’activitat física, instruments imprescindibles per un correcte desenvolupament integral de l’Infant.

Nivells: P3, P4 i P5

Vídeo de presentació

Explora

 

A través de diferents activitats programades es facilita que els infants descobreixin el seu món interior i potenciïn la seva imaginació. Els ajuda a expressar-se adequadament, estimula el llenguatge i promou una bona relació amb els altres nens/es a través del joc simbòlic.

També permeten als infants de manera natural recrear experiències quotidianes, assumir rols diferents als habituals i faciliten representar situacions que els poden haver comportat dificultats emocionals. Cada nen/a té unes necessitats i ritme diferents i per això totes les activitats s’adaptaran a cadascun d’ells.

Nivells: P3, P4 i P5

Vídeo de presentació

Games
&
Tales

El plantejament d’aquesta activitat és aprendre l’anglès de manera divertida i lúdica, dinàmica i comunicativa. S’utilitzen jocs, contes, dibuixos, etc... depenent l’edat. Cada grup pot tenir un màxim de 10-12 alumnes. L’activitat la dirigeix l’acadèmia d’idiomes EIS.

Nivells: P3 a 6è

Vídeo de presentació

Intel·ligència Emocional

La vida està plena d’alts i baixos, però nosaltres hem d’aprendre a mantenir l’equilibri (D. Goleman).

En aquesta activitat es treballarà la relació que l’infant té amb sí mateix, amb els altres i amb la vida, amb l’objectiu d’aconseguir el benestar personal i social (felicitat, autonomia, autoestima, relacions sanes,...)

A través de la creativitat i activitats lúdiques com el treball amb racons, els contes, els jocs, el moviment expressiu, diferents manualitats, etc. els infants s’endinsaran al món emocional.

L’activitat es durà a terme un cop a la setmana amb els infants i es complementarà amb un taller per pares i mares un cop al mes al centre ARRELS i dues tutories individualitzades al llarg del curs també al centre.

Nivells: de P3 a 6è

Vídeo de presentació

 
 

Piscina

Aquesta activitat es realitzarà un cop per setmana i es durà a terme al Centre Wellness. Durant la primera hora hi haurà monitoratge i berenar, l’activitat de piscina serà de 17.30 a 18.15h, la recollida la faran els pares al mateix centre.

Nivells: P3, P4 i P5

Vídeo de presentació

Teatre
Musical

Aquesta activitat es porta a terme en col·laboració de FAMA Girona, que dirigeix l'activitat i hi posa professors especialitzats. L'objectiu és que els nens i nenes treballin temes relacionats amb els aprenentatges com és l'atenció, la memòria i la creativitat a través d'activitats lúdiques relacionades amb el teatre, la música i la dansa creativa.

Nivells: de P4 a 6è

Vídeo de presentació

Funky

Novetat: A partir d'aquest curs 2016-2017 portarà a terme l'activitat l'escola FAMA Girona.

Es una activitat que mitjançant el ball i l’esport, permet desenvolupar la capacitat expressiva i comunicativa de l’Infant, les capacitats físiques i coordinatives, la millora de l’expressió corporal, la socialització i l’educació rítmica - musical.

Nivells: de 1r. a 6è
 

 

Escola
esportiva

L’objectiu d’aquesta activitat és que les nenes i nens s’iniciïn de manera lúdica en la pràctica d’esports diversos (futbol, Hoquei,voleibol...). Es participa a les trobades del Consell Esportiu del Gironès.

Nivells: de P3 a 2n

Vídeo de presentació

Futbol
Sala

Aquesta activitat es porta a terme en col·laboració amb el Girona Escola de Futbol Sala, que dirigeix l'activitat i hi posa els entrenadors. L'objectiu és que els nens i nenes aprenguin els fonaments del futbol sala i que es facin diferents equips per participar en competicions esportives amistoses.

Nivells: de P4 a 4rt

Vídeo de presentació

Bàsquet

Aquesta activitat es porta a terme en col·laboració amb el CB Onyar, que dirigeix l’activitat i hi posa els entrenadors. L’objectiu és que els nens i nenes aprenguin els fonaments del bàsquet i que es facin diferents equips per participar en competicions esportives. Hi ha 6 grups, 3 de femenins i 3 de masculins (cicles inicial, mitjà i superior).

Nivells: de P4 a 6è
( es farà per grups de cicles)

Vídeo de presentació

Patinatge

Vols aprendre a patinar?

Novetat: El Club Patinatge Artístic Girona organitza l’activitat extra escolar de patinatge de l’escola migdia. Una activitat on tothom hi tindrà cabuda: els més petits aprendran a patinar a través dels jocs i els més grans adquiriran els elements tècnics i figures pròpies d’aquest esport.

T’espera una curs... sobre rodes!

Avís als pares: Cal portar patins de quatre rodes per poder fer més figures. Poden començar el primer trimestre amb els de línia. Tingueu en compte que els de línia són per córrer i no tenen tan bona estabilitat.

Nivell: de 1r a 6è
 
 
 
 
 

Vídeo de presentació

Rítmica

Es treballarà la preparació física general, com salts, equilibris,girs,acrobàcies entre altres coses. També es treballarà la flexibilitat, la coordinació i la tècnica d’aparells com la pilota,cinta, corda,anelles etc...

Nivell: de 1r. a 4rt.

Vídeo de presentació

Manualitats

Es realitzen unes manualitats amb el suport de la monitora encarregada del taller. Es pretén despertar la imaginació dels alumnes, acompanyant-los, a través de treballs manuals que es realitzen amb diferents materials i tècniques. Elaborem una manualitat amb diversos elements i la treballem donant-li un bon acabat. Després se la poden endur a casa i utilitzar-la. Es treballa amb diferents materials i tècniques.

Nivell: de 1r a 3r.

Vídeo de presentació

Fem
deures

Aquesta activitat s’oferirà al migdia i es pretén que els nens i nenes puguin avançar els deures per anar més descansats a la tarda per poder jugar o dur a terme diferents activitats extraescolars.

Nivell: de 3r a 6è.

Vídeo de presentació

 
 
Els preus són orientatius fins que s'aprovin a l'Assemblea General d'Octubre de cada curs.

 

  • Per canviar activitats: Podeu escriure un correu electrònic a extraescolars@ampamigdia.cat de l'1 al 15 de Setembre.
  • El cobrament de les activitats es farà mitjançant pagaments quadrimestrals en els mesos de NOVEMBRE I FEBRER.
  • La inscripció en les activitats suposarà l’obligació de realitzar el pagament dels rebuts, no retornant aquest import encara que l’alumne abandoni l’activitat abans de la finalització del quadrimestre. No obstant, durant el mes de gener es permetrà que es realitzi una modificació d’activitat, sempre i quan la cobertura de places ho permeti. En cas de devolució per qualsevol causa del rebut bancari suposarà l’immediata expulsió de l’activitat.
  • Totes les activitats estan subjectes a canvi d’horari o de dia,  i poden ser cancelades en funció de la quantitat de nens inscrits i la disponibilitat d’espais.