Notícies

Venda de llibres i material Abacus

Benvolgudes famílies,
 
des d'Abacus ens han informat que del material escolar i llibres que podem passar a comprar-hi de cara al curs vinent, per motius d'impremta i editorial alguns llibres i l'agenda escolar, encara no els han rebut.
 
Durant aquesta setmana esperen rebre tot el material que falta. Us informem que si podeu retardar uns dies el pas per la botiga, us estalviareu haver d'anar-hi més d'un cop degut a aquests imprevistos. La setmana vinent, en principi disposaran de tot el material.
 

Etiquetes: 

Comanda i recollida de llibres

A continuació hi trobareu informació sobre les dates i el sistema de recollida de llibres:

Fulls de pre-comanda

El sistema de distribució de llibres de text i material escolar per al proper curs 2014-2015 funciona de la següent manera.

1.- Es recorda que el servei de distribució de llibres i material és un SERVEI EXCLUSIU ALS SOCIS de l’AMPA, que en el moment de la distribució gaudeixen d’un descompte sobre el preu.

Etiquetes: 

Reunió informativa sobre el cobriment d'una pista de l'escola

Una pista esportiva coberta

L'Ajuntament ens ha informat que convoca a tots els interessats a una reunió el proper dia 15 d'octubre per parlar-nos sobre el cobriment d'una de les pistes esportives del pati de l'escola. Aquestes són les dades de la reunió:

 

 

Aquesta reunió està oberta a tota la ciutadania.

Etiquetes: