Rutes "Bicibus" Escola Migdia

 Benvolgudes famílies de l’Escola Migdia,

Com bé sabeu, una de les motivacions de l’AMPA de l’escola és la d’aconseguir pacificar l’entorn escolar per tal que aquest sigui més segur, més tranquil i més saludable per als infants. És per això que des de fa un temps hem iniciat reunions amb els departaments de mobilitat i d’educació de l’Ajuntament de Girona per trobar resposta a les nostres demandes.

Paral·lelament, també hem vist que moltes altres escoles de Girona també requereixen de necessitats semblants, bé sigui fent més accessible l’arribada a l’escola per als vianants, millorant la seguretat respecte als vehicles, ... Fruit de totes aquestes necessitats, les diferents AMPA’s s’han agrupat al col·lectiu “Revolta Escolar”, que lluita per aconseguir totes aquestes voluntats, que han de servir per millorar les escoles i els seus espais més propers.

Darrerament, la “Revolta Escolar” està duent a terme una sèrie d’accions reivindicatives per a tenir més visibilitat davant la plana política municipal:

·        Cada divendres es duen a terme una sèrie de rutes “bicibus” que uneixen diferents famílies per anar plegats fins a les escoles, seguint tots una mateixa ruta. Un grup de famílies de l’escola Migdia va proposar una ruta per arribar a l’escola, sortint des de Santa Eugènia.

·        Cada últim divendres de mes (el proper es traspassa al 4 de març degut a que el 25 de febrer es festiu de lliure disposició), es fa un tall de carrer a cada escola, durant el matí (mentre es deixen els alumnes a l’escola). Des de l’AMPA de l’escola Migdia, proposem de tallar el carrer Migdia.

En definitiva, des de l’AMPA volem fer difusió d’aquestes accions reivindicatives, convidar a tothom que ho vulgui a participar-hi, i si cal més informació, ens podeu trobar al correu electrònic: administracio@ampamigdia.cat

Salutacions i fins la propera!!!